100% naturalny syrop klonowy – słodka alternatywa dla cukru. Idealny do deserów i śniadań. Targroch 250ml
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
SYROP KLONOWY
Syrop klonowy to substancja słodząca. Stosuje się go jako polewę do naleśników i gofrów. Jest też ciekawym dodatkiem do jogurtów, lodów i deserów.
Składniki
Syrop klonowy
Wartość odżywcza produktu w 100 g: 1100 kJ / 260 kcal, tłuszcz 0 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g), węglowodany 65 g (w tym cukry 65 g), błonnik 0 g, białko 0 g, sól 0,01 g.
W porcji 50 g: 550 kJ / 130 kcal, tłuszcz 0 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g), węglowodany 32,5 g (w tym cukry 32,5 g), błonnik 0 g, białko 0 g, sól < 0,01 g.
% RWS w 50 g: energia 7%, tłuszcz 0%, węglowodany 13% (w tym cukry 36%), białko 0%, sól < 1%.
Sposób użycia:
Stosować według uznania.
Możliwe naturalne odchylenia.
*RWS – Referencyjne Wartości Spożycia przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000kcal).
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
INFORMACJE O ALERGENACH
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.